Onze menu’s

Teppanyaki

De kunst van culinair theater op een gloeiend hete bakplaat.

Sushi a la carte

Een smakelijke symfonie van verse vis en perfect gekookte rijst.

Cocktails

Een harmonieus samenspel van perfect gemixte ingrediënten in onze cocktails.

Onze verschillende keukens

Teppanyaki

Al 25 jaar bieden we de authentieke Japanse eetervaring die bekend staat als Teppanyaki. Het concept van teppanyaki (“teppan” – ijzeren plaat, “yaki” – gegrild) is gebaseerd op drie pijlers: extreem verse ingrediënten, passende apparatuur en de vaardigheid van de chef.

Teppanyaki menu

Teppanyaki richt zich op schone en gezonde ingrediënten, aangevuld met lichte kruiden. De kwaliteit van grondstoffen zoals vlees, vis en groenten moet aan de hoogste eisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat het gerecht zacht van binnen en knapperig van buiten is, wordt de tafel verwarmd tot 250-300 graden.

Teppanyaki diner

Aan de teppanyaki tafel zit u midden in het proces, waar u ziet hoe het eten wordt bereid en op uw bord wordt geserveerd. Onze teppanyaki tafel is perfect voor 11 personen. Het is een geweldige keuze voor zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten. Zin in teppanyaki voor twee? Geen probleem! U zit dan naast andere gasten en hebt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en uw sociale netwerk uit te breiden.

Sushi a la carte

Seizoensgebonden ingrediënten zijn de sleutel tot het maken van de best mogelijke sushi. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen worden met geduld en precisie omgevormd tot kleine staaltjes van schoonheid en perfectie. We benadrukken een authentieke, traditionele Japanse ervaring met een vleugje moderniteit om de opwinding verder te vergroten.

Onze sushi bar

Geniet van een fantastische avond in onze sushibar en krijg een unieke kans om de kunst van sushi zelf te ervaren. Onze stijlvolle houten sushi bar is de perfecte plek om het delicate werk te aanschouwen. Een authentieke ervaring aanbevolen voor iedereen die geïnteresseerd is in Japanse tradities.

Japanse keuken

Ervaar onze boeiende moderne Japanse keuken, waar originele smaken en innovatie samenkomen voor een onvergetelijke culinaire reis. Hosokawa tilt de traditionele Japanse keuken naar nieuwe hoogten met innovatieve kookmethodes en verrassende smaakcombinaties. Ons menu vol moderne Japanse smaken zal je verrassen. Seizoensgebonden en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten vormen de essentie van onze keuken. Elk gerecht is een kunstwerk dat de diepte van de Japanse cultuur weerspiegelt. We gebruiken innovatieve kooktechnieken en volledig natuurlijke ingrediënten om een ​​unieke en verfijnde culinaire ervaring te creëren die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zal bekoren.

Geniet van de unieke sfeer van onze moderne Japanse keuken

In deze unieke setting geniet u tijdens uw bijeenkomst van volledige privacy, omgeven door een intieme sfeer. Het is ook de perfecte plek om kostbare momenten te delen met vrienden en familie. Ons concept “Kyou Taku” vertaalt zich naar “samen rond de tafel” en belichaamt een authentieke Aziatische eetstijl. Samen eten is meer dan samen eten; het is een uiting van liefde en respect voor de mensen met wie we tijd doorbrengen. Geheel volgens dit concept plaatsen wij alle gerechten midden op tafel zodat u en uw gezelschap kunnen genieten van een complete culinaire beleving.