Wijnen

Hosokawa biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen, speciaal geselecteerd om perfect te passen bij de Japanse keuken. Het doel van de wijn is de smaken van de gerechten op een unieke manier naar voren brengen.

De wijncollectie omvat bekende wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit andere delen van de wereld, waaronder Japan. Een goede keuze aan wijnen met een goede zuurgraad, tannine en fruitbalans, die perfect gecombineerd worden met de subtiele smaken van de Japanse keuken.

Wijn & spijs

Bij de keuze van wijn wordt ook rekening gehouden met seizoens ingrediënten. Zo passen lichte wijnen goed bij sashimi, terwijl volle en robuuste wijnen goed passen bij gegrild vlees.

Sake

Hosokawa biedt ook een ruime keuze aan sake, een traditionele Japanse alcoholische drank die wordt gemaakt door rijst te fermenteren. Sake is diep geworteld in de Japanse cultuur en wordt beschouwd als een ambacht met een rijke geschiedenis.

Bij Hosokawa streven we ernaar onze gasten een scala aan verfijnde sake-opties te bieden die onze culinaire creaties perfect aanvullen. We selecteren zorgvuldig sake van gerenommeerde brouwerijen in Japan, waar vakmanschap en traditie hoog in het vaandel staan.

Onze sake-collectie omvat verschillende stijlen, variërend van droog tot zoet, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en karakter. Van lichte, verfrissende sake tot complexe, volle varianten, er is voor elk wat wils.

Onze sake-experts adviseren u graag over de perfecte pairing van sake bij uw maaltijd, zodat u optimaal kunt genieten van de harmonie tussen de smaken van onze gerechten en de sake.

Ontdek onze sake en wijnen

Of u nu een sake- of wijnkenner bent of alleen nieuwsgierig naar één van de twee, bij Hosokawa nodigen we u uit om te genieten van de verfijning en subtiliteit van onze zorgvuldig geselecteerde opties.