Wilt u ons restaurant bezoeken en heerlijk Japans eten? Goed nieuws!

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om allergieën, speciale verzoeken of meer informatie over ons menu, wij zijn er om u te ondersteunen. U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier, telefonisch of zelfs persoonlijk in ons restaurant.

Contactgegevens

Contactformulier

Openbaar vervoer

Restaurant Hosokawa is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station. Neem tram 1, 2 of 5 en stap uit bij halte Leidseplein. Vanaf daar is het restaurant nog geen minuut lopen (we zitten naast het Holland Casino).

Ook vanuit andere delen van de stad is het restaurant goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met de auto

Als u ervoor kiest om met de auto te komen, zijn er verschillende parkeerplaatsen in de buurt waar u uw auto kunt parkeren.

Parkeergarage Byzantium: Deze parkeergarage ligt op loopafstand en bevindt zich aan de Tesselschadestraat 1G, 1054 ET Amsterdam.

Parkeergarage Museumplein: Deze parkeergarage ligt op loopafstand en bevindt zich aan de Van Baerlestraat 33B, 1071 AP Amsterdam.

Parkeergarage Q-Park Europarking: Deze parkeergarage is iets verder weg, maar nog steeds op redelijke loopafstand. Het adres is Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor straatparkeren in de omgeving, maar houd er rekening mee dat deze vaak beperkt beschikbaar kunnen zijn en dat er parkeertarieven gelden.

Kom dineren bij Hosokawa Amsterdam

Reserveer direct een tafel!