Sluit je aan bij het team van Hosokawa

Bij Hosokawa zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste mensen om ons team te versterken.

Ons doel is om onze gasten de best mogelijke eetervaring te bieden, dus we zijn op zoek naar mensen die onze liefde voor eten en gastvrijheid delen.

Werken bij Hosokawa betekent niet alleen deel uitmaken van een gepassioneerd team, maar ook werken in een inspirerende omgeving waar de Japanse keuken tot leven komt. Bij Hosokawa word je onderdeel van een hecht team dat er alles aan zal doen om gasten in de watten te leggen.

We bieden medewerkers de mogelijkheid om te groeien en zich te ontwikkelen in hun vakgebied en zorgen ervoor dat jij je thuis voelt in onze informele en prettige werkomgeving.

We streven ernaar om onze gasten de beste ervaring te geven en we geloven dat dit begint bij ons team.

Bekijk onze vacatures om te zien of jij de juiste persoon bent om ons team te versterken en onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

  • Job opportunities at Hosokawa Japanese Restaurant Amsterdam

    Service

    𝗝𝗼𝗯 𝗢𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗮𝘁 𝗛𝗼𝘀𝗼𝗸𝗮𝘄𝗮 𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁, 𝗔𝗺𝘀𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 Positions Available: - Sushi Chef - Kitchen Staff 𝗪𝗵𝗼 𝗪𝗲 𝗔𝗿𝗲 Hosokawa, a gem in the heart of Amsterdam, is known for delivering an exceptional Japanese culinary experience. We seek passionate and reliable team members who are driven,[...]