Bar & Lounge

In het hart van het bruisende Amsterdam bevindt zich onze bar en lounge; een stijlvolle en elegante bar, een serene oase om te ontspannen in het centrum van het Amsterdamse nachtleven. Hier kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment exclusieve sake en onze unieke cocktails.

Niet van plan om in het restaurant te dineren? Geen probleem, u bent van harte welkom om even langs te komen. U kunt genieten van onze cocktails terwijl u ontspant aan de bar, op het terras of in onze gezellige lounge.

Ontspan bij Hosokawa

Kom langs in onze bar en lounge en laat u verwelkomen in een wereld van stijl, elegantie en ontspanning. Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van de rustige en sfeervolle ambiance die wij u bieden.

Ontdek onze verfijnde cocktails geïnspireerd door de natuur

Bij Hosokawa streven we ernaar om onze gasten te verrassen en verwennen met een scala aan verfijnde smaken. Naast onze uitgebreide sake- en wijnselectie, presenteren we met trots onze creatieve en ambachtelijke cocktails.

Onze cocktailkaart is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Het is de verfrissende geur van verse vruchten en kruiden die de lucht vult en onze bar echt bijzonder maakt. Met zowel de natuur als de Japanse cultuur als inspiratiebron, maken we gebruik van natuurlijk geïnfuseerde alcoholen die we zelf bereiden, met verse ingrediënten als pure essentie voor onze cocktails.

Bij het samenstellen van onze cocktails maken we gebruik van ingrediënten zoals yuzu, shiso-bladeren, kersenbloesems en vele andere speciale elementen die zorgvuldig zijn geselecteerd om u mee te nemen op een fascinerende reis naar de prachtige Japanse tuinen. Elke slok biedt een unieke en betoverende ervaring die de zintuigen prikkelt en een gevoel van harmonie met de natuur oproept.

Onze mixologen combineren hun vaardigheden en creativiteit met deze natuurlijke ingrediënten om cocktails te creëren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook een visuele en aromatische pracht bieden. Elk drankje is een kunstwerk op zich, met een harmonieuze balans tussen smaak, geur en esthetiek.

Proef onze inspirerende cocktails

Laat u betoveren door de geurige aroma’s en de betoverende smaken, en waan u in de weelderige Japanse tuinen terwijl u geniet van uw drankje.